Despre Noi

Firma de brokeraj Z&A Asigurari - Broker de Asigurare SRL a fost infiintata in anul 2002 in baza Autorizatiei de Functionare nr.2177/2002 emisa de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, fiind inregistrata in Registrul Brokerilor de Asigurare sub numarul RBK - 144/04.10.2003. In anul 2015 s-a majorat capitalul social la 150.000 RON

În calitate de broker de asigurări, suntem mandatați de către asigurator să colectem primele si să emitem documentele de asigurare în numele asiguratorului. Tot în calitate de broker, reprezentăm nevoile tale si negociem pentru tine poliţele de asigurare, asigurându-ti apoi servicii de administrare şi asistenţă la daune. Ne-am remarcat întotdeauna prin capacitatea de a găsi soluţii, de a inova şi de a fi foarte aproape de clienţii noştri.

În spatele cortinei, Z&A Asigurari - Broker de Asigurare studiază în permanentă ofertele de produse de asigurare disponibile pe piată, punându-ti la dispozitie pentru fiecare tip de produs de asigurare, minim 3 oferte de la 3 asiguratori diferiti, în concordantă cu cerintele tale. Ofertele sunt însotite mereu de informatii complete si impatiale, astfel încât să poti alege oferta pe care o consideri potrivită.

De asemenea, reprezentantii Z&A Asigurari - Broker de Asigurare îti stau la dispozitie pentru orice detalii suplimentare necesare referitoare la produsul de asigurare care te interesează. Ne punem de fiecare dată în locul tău şi căutăm soluţiile care să îti acopere cât mai bine riscurile şi să îti reducă cheltuielile cu asigurările.

Puncte de lucur Z&A Asigurari - Broker de Asigurare:

Birou in IULIUS MALL (vis-a-vis AUCHAN) - Tel: 0356 174 347
Birou Complex EURO (culoar principal) - Tel: 0356 174 340
Birou Piata Doina (fostul cinematograf) - Tel: 0256 217 079